Roth AMORE obdélníková vana pro dvě osoby 180 x 120 cm 9720000

Kód: 130180
sleva4
Značka: Roth
24 988 Kč –15 %
Roth AMORE obdélníková vana pro dvě osoby 180 x 120 cm 9720000
24 988 Kč –15 % 21 239 Kč 17 553 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rozměr 180×120 cm. Tato prostorná vana je navržená ke společné relaxaci pro dva, ale zcela jistě ji ocení i rodiny s dětmi. Navíc vám k ní můžeme nabídnout i elegantní čelní a boční PANEL Z AKRYLÁTU, díky kterým nemusíte vanu obezdívat. Pro snadnější instalaci a vyrovnání vany doporučujeme objednat si nejlépe 2x sadu noh EXCLUSIVE.

Obdélníková akrylátová vana pro dvě osoby AMORE. Tuto vanu musíte mít! Je originálním řešením pro ty z vás, kdo si rádi dopřávají koupele ve dvou. A navíc stoprocentně zajistí jedinečnost a originalitu vaší koupelně.


Speciální vana zaručí jedinečnost koupelny

V této vaně poznáte pravý význam slova relaxace. Znáte lepší způsob jak relaxovat, než se svou drahou polovičkou? Vana je anatomicky tvarovaná, abyste si oba dopřáli maximální požitek z koupele. Je vyrobena z akrylátu, který se vyznačuje odolností vůči mechanickému i chemickému poškození, tvarovou a barevnou stálostí. Díky povrchu, jež je minimálně porézní navíc vana působí antibakteriálně. Nečistoty ulpívají jen minimálně a snadno se omývají.

Na vanu AMORE poskytujeme extra dlouhou záruku 10 let.

Tohle se vám také bude hodit

Nastavitelné nohy k vanám EXCLUSIVEJednoduchá a rychlá montáž už není pouhým snem. Sny se stávají skutečností použitím vanových nohou EXCLUSIVE. Jsou nastavitelné v rozmezí 12-18 cm, což umožňuje snadné vyrovnání drobných stavebních nepřesností, aby vaše vana stála hezky v rovině.

Chcete-li zakrýt ne úplně esteticky působící nohy, můžete vanu buď obezdít, a nebo zvolit jednodušší a levnější variantu, a pořídit krycí panely. Panely jsou vyrobené z akrylátu a můžete objednat následující varianty: čelní panel a boční panel, který lze přimontovat jak na levou, tak pravou stranu vany. Zálěží, jak ji budete chtět umístit. Pro objednání stačí kliknout ZDE nebo v sekci PŘÍSLUŠENSTVI.

K této vaně můžete přiobjednat také vanovou zástěnu pro případ, že se budete chtít vysprchovat. Zástěna zabrání potopě a vy si nebudete muset dělat starosti s vytíráním. K této vaně se hodí téměř jakákoliv zástěna, takže můžete vybíra čistě podle designu. My bychom však doporučili oboustranně otevíratelnou zástěnu TV2.

Nezapomeňte na sifon

Sifon vanový Roth - KOMPLET KOVUpozorňujeme, že sifon není součástí dodávky vany a musíte si ho objednat zvlášť. Vybírat můžete mezi Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM a Sifon vanový Roth - KOMPLET KOV.
Mohlo by vás zajímat

Je pro vás vylézání z vany obtížné? Vyřeště tento problém pomocí Vanového madla CHROM. Můžete se ho přidržet a pohodlně se z vany zvednout.

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Barva Bílá
Orientace Univerzální
Materiál Akrylát
Výška 580 mm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Obdélníkové vany
Záruka: 10 let
Hmotnost: 23 kg
? Délka: 180 cm
Typ: Obdélníkové
? Šířka: 120 - 129 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Možnost panelu ne
Hmotnost: 23 kg
Umístění: Univerzální