GSI Classic keramický sloup k umyvadlu 66 x 27 cm ExtraGlaze bílá 877011

Kód: SAP105314
Značka: GSI
4 490 Kč –18 %
GSI Classic keramický sloup k umyvadlu 66 x 27 cm ExtraGlaze bílá 877011
4 490 Kč –18 % 3 681 Kč 3 042 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Sanitární keramika CLASSIC od italského výrobce GSI&nbsp vyniká&nbsp především originálním vzhledem. Máte-li rádi vůni starých časů či dobové předměty,&nbsp určitě si z&nbsp naší nabídky vyberete.&nbsp Jsou výbornou volbou pro ty, kteří&nbsp dávají&nbsp přednost klasickým tvarům. Umyvadla můžete doplnit keramickým sloupem, který naleznete v příslušenství.

Tradiční elegance prověřených tvarů&nbsp a široký výběr nabízených prvků

  • nabízená umyvadla lze doplnit&nbsp nábytkem CROSS nebo VIOLETA, který s jejich&nbsp tvary vhodně koresponduje
  • záchody jsou vybaveny systémem&nbsp SAVE WATER, který umožňuje&nbsp splachovat pouze 4,5 litry vody&nbsp a sedátky se systémem SOFT CLOSE (pomalé sklápění) a QUICK RELEASE (odnímatelné sedátko)
  • celá série je opatřena glazurou&nbsp EXTRAGLAZE

Glazura EXTRAGLAZE
Keramická glazura extraglaze&reg se aplikuje na produkty již&nbsp během výrobního cyklu před vypálením, čímž je&nbsp zaručen její trvalý účinek.
Extraglaze&reg dodává keramice dokonale hladký&nbsp povrch, vysoký lesk a ochranu proti vápenným&nbsp usazeninám. Keramika je&nbsp tak zářivě bílá a snadno čistitelná.

 

Keramická glazura ExtraGlaze&reg

Glazura ExtraGlaze&reg se aplikuje na produkty během výrobního cyklu před vypálením, čímž je zaručen její trvalý účinek. Dodává keramice dokonale hladký povrch, vysoký lesk a ochranu před vápennými usazeninami. Keramika je díky této glazuře zářivě bílá a snadno čistitelná.

 

Rozměr     27x66 cm
Šířka     270 mm
Výška     660 mm
Barva     Bílá Bílá
Materiál     Keramika
Výbava     ExtraGlaze
Hmotnost / ks     14.6 kg
Balení     1 ks
EAN     8032937811918
Taric     69109000
Záruka     2 roky

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Umyvadla
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 13.1 kg
Typ: K postavení
Barva: Bílá
Materiál: Keramika
Tvar: Hranaté
Hmotnost: 13,1 kg
Umístění: Univer

Moderní technologie a prvotřídní kvalita. GSI keramika je jedním z hlavních lídrů v oblasti keramiky italské a mezinárodní. Inovativní společnost pro odvětví sanitárního vybavení. Její činnost se datuje k počátkům tradice keramické výroby v okrese, kde společnost sídlí. Zejména od devadesátých let se firma dostává silným tahem směrem k inovacím, pod vedením nového managementu, a připravených mladých lidí.

 
Země původu: Itálie