Aqualine ZOJA/KERAMIA FRESH skříňka vysoká s košem 50x184x29cm dub platin 51295

Kód: 112071
sleva
Značka: Aqualine
6 890 Kč –8 %
Aqualine ZOJA/KERAMIA FRESH skříňka vysoká s košem 50x184x29cm dub platin 51295
6 890 Kč –8 % 6 339 Kč 5 239 Kč bez DPH
Skladem
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zoja - nová generace koupelnového nábytku. Moderní design umyvadel je sladěn s ostrými hranami skříněk a podtržen elegantními úchytkami. Skříňky jsou závěsné, ale lze použít i nožičky pro jednodušší instalaci. Tuto kolekci je možno kombinovat s doplňkovými skříňkami a zrcadly. Ceny i rozměry jsou uvedeny bez nožiček .POZOR: nožičky je nutné objednat samostatně viz. související zboží. Závěsná vysoká skříňka 50x184x29cm Barva: dub platin Materiál korpus: lamino Materiál přední plochy: lamino Chromová úchytka Dvoje dvířka v horní části 2 dřevěné police V dolní části prádelní koš 2 zásuvky Nábytek je dodáván ve smontovaném stavu, připraven k okamžité instalaci Instalujte nábytek na rovnou stěnu. Při zkroucení korpusu skříňky, může dojít k poruše funkce dovíracích mechanismů. Nevystavujte nábytek trvalé vlhkosti a styku s vodou. Po použití koupelnu řádně odvětrejte. Proti případnému zatékání do skříňky použijte silikonový tmel.

Celou kolekci Aqualine Keramia Fresh vč. Zoja najdete zde.

Renovujete koupelnu, nepřehlédněte ani nabídku sprchového programu. Dotvořte koupelnové aranžmá s koupelnovými doplňky. Nezapomeňte také na sifony.

Aqualine ZOJA/KERAMIA FRESH skříňka vysoká s košem 50x184x29cm dub platin 51295

Cenově dostupný Zoja/Keramia Fresh

Katka s dědečkem
Našemu dědovi dosloužila koupelna. Pořád říkal, že to je dobrý, to už vydrží, pak mu vytekla pračka a nábytek i okolí vany bylo zničené. Rekonstrukci jsme zvládli rychle. Na e-shop Koupelny-bernold.cz jsme vše objednali najednou a do dvou týdnů měl děda koupelnu hotovou. Chtěli jsme něco cenově dostupného a koupelnový nábytek Aqualine Zoja/Keramia Fresh byl pohledný a velmi levný. Použili jsme jejich skříňky i do předsíně. 
Aqualine ZOJA/KERAMIA FRESH skříňka vysoká s košem 50x184x29cm dub platin 51295

Zoja/Keramia Fresh podle mých představ

Klára s rodinou
Přála jsem si novou koupelnu a slíbila jsem manželovi, že nebudu vybírat zbytečně předražené zboží. Na Koupelny-bernold.cz mě zaujala kolekce nábytku Aqualine Zoja/Keramia Fresh, kde jsem objednala skříňku pod umyvadlo s umyvadlem a vysokou doplňkovou skříň. Ušetřila jsem, zbylo mi na kvalitní baterie a koupelna je přitom podle mých představ, hezká.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koupelnový nábytek
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 35.5 kg
Typ: Vysoká
? Šířka: 50 - 59 cm
? Výška: 180 - 189 cm
Barva: Dub
Materiál: MDF/lamino
Provedení: S košem
? Designová řada: ZOJA/KERAMIA FRESH
Hmotnost: 35,5 kg