Stiebel Eltron PSH 80 WE-H kombinovaný tlakový ležatý ohřívač 236238

Kód: MAK05140
Záruka plus sleva
15 960 Kč –25 %
Stiebel Eltron PSH 80 WE-H kombinovaný tlakový ležatý ohřívač 236238
15 960 Kč –25 % 11 969 Kč 9 892 Kč bez DPH
Na objednávku

Detailní informace

Detailní popis produktu

POUŽITÍ: Kombinované zásobníky PSH WE jsou vhodné pro zásobování několika odběrných míst (samostatné a skupinové zásobování) teplou vodou, např. současné zásobování koupelny a kuchyně. Nepřímé zásobníky jsou vybaveny elektrickým trubkovým topným tělesem z ušlechtilé oceli a trubkovým výměníkem tepla k napojení například centrálního topného zařízení. Tlakový přístroj k použití se všemi běžnými tlakovými armaturami. Volitelně beztlakový k napájení jednoho odběrného místa.
VYBAVENÍ A KOMFORT: Plynulé nastavení teploty v rozmezí 7-75 °C. Ukazatel ohřevu signalizuje režim ohřevu. Ukazatel průběhu teploty pro kontrolu aktuální teploty teplé vody.
VÝKONNOST: Nízké ztráty energie díky kvalitní tepelné izolaci. Zvláště úsporné díky výhodnému napojení na topné zařízení přes integrovaný trubkový výměník tepla. Recyklovatelná konstrukce pro ekologické roztřídění různých součástí.
INSTALACE A SERVIS: Snadná výměna za všechny běžné nástěnné zásobníky. Úchyty na přístroji umožňují bezpečnou manipulaci. Univerzální nástěnný držák umožňuje rychlou a snadnou nástěnnou montáž. Instalace je možná ve spojení se systémy plastových, měděných trubek nebo trubek z ušlechtilé oceli. Příruba je vybavena druhou jímkou snímače k externí regulaci zdroje tepla. Cirkulační přípojka zvyšuje komfort teplé vody v delších rozvodných sítích. Snadno vyjímatelná topná příruba. Krytí IP 25. Velký otvor v přírubě pro efektivní a komfortní odvápnění

Různé moduly s přípojkou k trubkovému výměníku tepla vlevo (PSH WE-L) nebo vpravo (PSH WE-R). Další varianty pro horizontální instalaci (PSH WE-H).
BEZPEČNOST A KVALITA: Kvalitní magnéziová anoda. Ocelová vnitřní nádrž se speciálním přímým smaltem „anticor“ pro dlouhou životnost. Automatická ochrana před mrazem kontroluje teplotu vody a chrání nádrž před zamrznutím.

• Vysoká úspora energie díky minimální ztrátě energetické pohotovosti
• Přípojky výměníku tepla a elektrických topných těles pro individuální komfort teplé vody
• Cirkulační přípojka zvyšuje komfort teplé vody v delších rozvodných sítích
• Odolný nerezový radiátor s nízkou úrovní kalficikace
• Ukazatel průběhu teploty na vnějším plášti
• Vysoký komfort díky plynulému nastavení teploty v rozmezí 5 - 80 °C
• Snadno se přepravuje a montuje díky ergonomickým zapuštěným úchytům na přístroji
• Zavěšení na zeď pro horizontální montáž
• Jmenovitý objem: 79 l
• Průměr: 510 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Kombinované bojlery
Záruka: 5 let
Hmotnost: 42.2 kg
? Výkon: 1801 - 2300 W
Barva: Bílá
? Objem: 60 - 79 l
Provedení: Ležaté
Uchycení: Závěsné
Energetická třída: C
Hmotnost: 42,2 kg