Roth VANESSA NEO 170 obdélníková vana 170 x 70 cm 9580000

Kód: 130062
sleva4
Značka: Roth
9 002 Kč –15 %
Roth VANESSA NEO 170 obdélníková vana 170 x 70 cm 9580000
9 002 Kč –15 % 7 651 Kč 6 323 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na obdélníkové akrylátové vaně VANESSA NEO vás uchvátí její přitažlivé, oblé tvary. Zkrášlí jakoukoliv koupelnu, bez ohledu na styl či stáří. Nechte vyniknout krásu i té vaší.


Obdélníková není nudná

Vana VANESSA NEO je další obdélníkovou kráskou z naší rozmanité nabídky van. Vnější tvar je obdélník, avšak vitřní tvar připomíná ovál, který má jednu stranu obloukovou a protilehlá je rovná. Naše záda jsou lehce zaoblená a právě oblý tvar vany může být velice příjemný, když si chcete užít dlouhou lázeň.

Tuto vanu jsme vyrobili z akrylátu, který je vysoce odolný vůči různým čisticím prostředkům a poškrábání. Tato krylátová vana je tak vhodnou volbou pro rodiny s dětmi. Povrch má jen minimální poréznost a díky tomu je antibakteriální. Zároveň je velmi hladký, neulpívá na něm tolik nečistot, a proto se opravdu snadno udržuje.

Tuto krásku vyrábíme ve velikostech 140x70 cm, 150x70 cm, 160x70 cm a 170x70 cm s objemem až 165 l.

Na vanu VANESSA NEO poskytujeme extra záruku 10 let.


Pár užitečných vychytávek

Nastavitelné vanové nohy EXCLUSIVEVanu můžete instalovat pomocí sady vanových nohou EXCLUSIVE, která vám značně zjednoduší a urychlí práci. Nohy jsou nastavitelné v rozmezí 12-15 cm, čímž můžete vyrovnat drobné stavební nepřesnosti, a vaše vana tak bude stát krásně v rovině. I bez úprav nerovné podlahy.

Po osazení vany máte dvě možnosti. Můžete ji obezdít a tím docílit jednotného vzhledu koupelny, a nebo k ní můžete pořídit přední a boční krycí panel, který vám ušetří spoustu námahy i financí. Panely je možné objednat .

Poříďte si jednu z našich vanových zástěn, a vytírání po sprchování už bude minulostí. Všichni známe, jak je sprchování ve vaně nepraktické. Dobrou volbou je oboustranně otevíratelná TV2.


Bez sifonu to nepůjde!

 

Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM Musíme vás upozornit, že sifon není součástí vany a proto, pokud o něj máte zájem, si jej musíte objednat zvlášť. Můžete vybírat z těchto dvou: Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM a Sifon vanový Roth - KOMPLET KOV.


Mohlo by vás zajímat

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Půdorys Obdélník
Šířka 700 mm
Hloubka 440 mm
Materiál PMMA (5 mm)