Roth SEMIDEEP NEO sprchová vanička 90 x 90 cm bílá 8000198

Kód: ROT01260
sleva4
Značka: Roth
6 764 Kč –15 %
Roth SEMIDEEP NEO sprchová vanička 90 x 90 cm bílá 8000198
6 764 Kč –15 % 5 749 Kč 4 751 Kč bez DPH
Externí sklad

Sprchová vanička SEMIDEEP NEO z řady PROJECT nabízí pohodlné sprchování s možností využití integrované sedací plochy, která se může hodit i jako odkládací plocha pro vaši sprchovou kosmetiku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Roth SEMIDEEP NEO sprchová vanička 90 x 90 cm bílá 8000198

Čvrtkruhová polohluboká vanička 90 x 90 cm

Tuto vaničku, stejně jako celou sérii PROJECT, charakterizuje skvělý poměr ceny a kvality a osloví právě ty z vás, kdo už mají dost dělání kompromisů mezi cenou a kvalitou. 

Hluboká vanička? Značná výhoda!

Výška čela vaničky SEMIDEEP NEO činí pouze 290 mm a tím se řadí mezi polohluboké vaničky. Avšak i přesto nabízí praktické řešení, které ocení nejeden z nás. Vanička nemá přepad, proto sifon standardně není uzavíratelný, ale pokud si takový sifon pořídíte samostatně, můžete ji využít také ke koupání svých dětí nebo domácích mazlíčků. Tato vanička obsahuje praktickou vystouplou sedací plochu, díky které bude sprchování mnohem pohodlnější a oceníte ji i když si budete chtít udělat domácí pedikůru. Můžete ji využít např. jako odkládací plochu pro svou sprchovou kosmetiku.

Na sprchovou vaničku SEMIDEEP NEO vám dáme standardní záruku 2 roky.

Technologie greensir pro větší odolnost

Zajímá vás, co je GREENSIR? Jedná se o vnější laminaci provedenou speciálním zpevňovacím nástřikem, který je zdravotně nezávadný. Díky tomu má vanička velmi dlouhou životnost a hodně toho vydrží - například i čištění. A jak to vlastně funguje? Čtěte dál!

Roth SEMIDEEP NEO sprchová vanička 90 x 90 cm bílá 8000198

Dno akrylátové vaničky se nejprve osadí výztuhou a následně se na tuto vaničku nástřikem nanese hmota GREENSIR. Ptáte se, z čeho se tato hmota skládá? Dalo by se říci, že GREENSIR je ekologická technologie, jelikož se vyrábí z různých odřezků a dalších složek, tudíž vlastně zpracováváme vzniklý odpad. Po nanesení se hmota nechá zaschnout a na spodu vaničky tak vzniká tvrdá zelená hmota, jež zajišťuje onu vysokou odolnost. Vyztužení pomocí GREENSIR umožňuje umístění vaničky bez nutnosti podezdění. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové vaničky
Typ: Hluboká
? Šířka: 90 - 99 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Tvar: Čtvrtkruhové