Roth KUBIC NEO SHORT obdelníková vana 120 x 70 cm 9350000

Kód: ROT00964
sleva4
Značka: Roth
7 638 Kč –15 %
Roth KUBIC NEO SHORT obdelníková vana 120 x 70 cm 9350000
7 638 Kč –15 % 6 492 Kč 5 365 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obdélníková akrylátová vana KUBIC NEO SHORT je obdobou své kolegyně KUBIC NEO, pouze je vyráběna ve velmi krátkých rozměrech. Hodí se především do menších koupelen pro lidi všech věků, ale stále má velmi moderní vzhled.


Obdélníková není nudná

Zkosená stěna vany KUBIC NEOVýše jsme již zmínili nevšední křivky. Co tím máme na mysli? I přes svůj klasický obdélníkový tvar se tato vana něčím liší. Její dno je na jedné straně více mělké a na druhém konci je hlubší. Netypická je i zkosená svislá strana, která umožňuje pohodlnější ležení. Nemusíte díky tomu vzpřímeně sedět, nýbrž se můžete krásně položit ve stejném sklonu, jaký má stěna.

Vana je vyrobena z hladkého bílého akrylátu, na němž ulpívá jen úplné minimum nečistot a vy tak nebudete mít tolik práce s údržbou. Povrch vany je antibakteriální, díky minimální pórovosti. Bakterie se nemají kde usazovat. Nemusíte se obávat použít i agresivnější čisticí prostředky. Akrylát je vůči nim i poškrábání velice odolný. Barevná stálost je také výhodou.

Tuto vanu nabízíme ve dvou rozměrech: 120x70 cm a 130x70 cm. Objem van je 145 l a 160 l.

Na vanu KUBIC NEO SHORT vám dáme prodlouženou záruku 10 let.


Pár užitečných vychytávek

Nastavitelné vanové nohy EXCLUSIVESe snazší a rychlejší instalací vany vám pomůže naše sada vanových nohou EXCLUSIVE. Nohy lze nastavit v rozmezí 12-15 cm, čímž docílíte, že vaše vana bude stát hezky v rovině. A to i přes drobné stavební nerovnosti na podlaze. Tedy pokud se nerozhodnete vanu instalovat do podlahy.

Praktickým doplňkem je vanová zástěna, díky které nebudete doma mít potopu. Skvělými kandidátkami jsou tyto: oboustranně otevíratelná SWING či pevná zástěna PXV1.


Bez sifonu to nepůjde!

Sifon vanový Roth - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEMNezapomeňte na sifon, který není součástí dodávky vany. Máte-li o nějaký z našich sifonů zájem proto musíte ho objednat zvlášť. Nabízíme Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM a Sifon vanový Roth - KOMPLET KOV.
DOPORUČUJEME

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Barva Bílá
Půdorys Obdélník
Objem 145 l
Materiál PMMA (5 mm)