Santech MONTE O 160 cm SAMON160 vana akrylátová

Kód: 67245
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 28 959 Kč –20 %
Santech MONTE O 160 cm SAMON160 vana akrylátová
28 959 Kč –20 % 23 167 Kč 19 146 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Máte prostornou koupelnu, ve které chcete originální vanu? Akrylátová vana Monte od českého výrobce Santech je přesně tím, co hledáte. Díky svému kulatému tvaru se stane naprostou dominantou Vaší koupelny. Vana Monte je dostatečně velká pro společnou koupel celé Vaší rodiny. Kulatá vana Monte má po stranách plochy, které mají hned několik využití. Slouží nejen jako pohodlná sedátka, ale i pro odklad různých koupacích prostředků.

Společně s masážním systémem Santech může akrylátová vana Monte lehce konkurovat vířivým bazénkům a whirlpool. Proč chodit do aquacenter, když můžete mít vířivku přímo doma?

Technické parametry:
Rozměr:  průměr 160 cm
Barva: bílá
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 49 cm
Objem vany: 325 l
Podpory k vaně: nejsou součástí vany

Průměrná spotřeba vody: 270 l

Doporučujeme sifon vanový o délce 100 cm.

 Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

Záruka: 10 let

Vanu Monte lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže) a nerezovým madlem Lux - na dotaz rádi naceníme.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Oválné vany
Záruka: 10 let
Hmotnost: 35 kg
? Délka: 160 cm
Typ: Kruhové
? Šířka: Ostatní
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Možnost panelu ne
Hmotnost: 35 kg
Umístění: Univerzální