Santech LINEA XL 190 x 90 cm SALIN190XL vana akrylátová

Kód: 45143
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 14 778 Kč –20 %
Santech LINEA XL 190 x 90 cm SALIN190XL vana akrylátová
14 778 Kč –20 % 11 822 Kč 9 770 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obdelníková vana Linea XL od českého výrobce Santech vychází z jednoduchého, esteticky působivého geometrického konceptu. Až na drobné odlišnosti v detailech lze tento model považovat za totožnou, pouze ještě prostorovější verzi moderní, úspěšné řady Linea.

Akrylátová vana Linea XL patří k velmi pohodlným a prostorným vanám, která se vyjímá především ve větších koupelnách. Vyznačuje se jednoduchými liniemi, které jsou v současné době velmi žádány. Tato obdelníková vana je díky svému prostoru vhodná i pro koupel dvou osob, což je podpořeno i umístěním odpadního otvoru uprostřed vany. Velmi podobnou designovou koncepci má i obdelníková vana Spring.

Technické parametry:
Rozměr: 190 x 90 cm
Barva: bílá
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 44 cm
Objem vany: 245 l
Podpory k vaně: nejsou součástí vany

Průměrná spotřeba vody: 215 l

Doporučujeme zakoupit sifon vanový o délce 80 cm.

Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

Záruka: 10 let.

Vanu Linea XL lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže), panelem, nerezovým madlem Lux, podhlavníkem Ex, čelním a bočním panelem - na dotaz rádi naceníme.

Poznámka:
Pokud zvolíte variantu vany s čelním panelem, vždy musíte objednat  i samonosný rám, který zvyšule stabilitu vany a zároveň slouží k přichycení akrylátového panelu.

K vaně můžete vybrat vanovou zástěnu Aurora 1, 2 nebo 3. Dále také Actima, Young, Axel.

Oblíbenost vanových zástěn stále stoupá. Mnoho lidí vyžaduje větší teplo, intimitu a méně vody nacákané v koupelně po jedné sprše. Vanová zástěna zvyšuje komfort Vaší koupelny, proč? Čtěte zde.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.

Doplňkové parametry

Kategorie: Obdélníkové vany
Záruka: 10 let
Hmotnost: 32 kg
? Délka: 190 cm
Typ: Obdélníkové
? Šířka: 90 - 99 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Možnost panelu ano
Hmotnost: 32 kg
Umístění: Univerzální