Santech NOVA 170 x 80 cm SANOV170 vana akrylátová

Kód: 45139
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 11 275 Kč –20 %
Santech NOVA 170 x 80 cm SANOV170 vana akrylátová
11 275 Kč –20 % 9 008 Kč 7 445 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obdelníková vana Nova od českého výrobce je novinkou na tuzemském trhu. Nabízí pohodlí, které si zasloužíte. Praktická rodinná vana v moderním stylu je mnoha odborníky hodnocena jako nejvyváženější akrylátová vana z hlediska optimálních vnějších rozměrů vany a vnitřní ergonomie, která nabízí maximální pohodlí při koupání všech členů v domácnosti. Kromě standardní verze ji nabízíme i v sedacím provedení Nova se sedátkem. Můžete si tedy zvolit ideálního společníka do Vaší koupelny.

Technické parametry:
Rozměr: 170 x 80 cm
Barva: bílá
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 45 cm
Objem vany: 215 l
Podpory k vaně: nejsou součástí vany

Průměrná spotřeba vody: 150 l

Nutno použít prodloužený vanový sifon 80 cm. 

Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

Záruka: 10 let.

Vanu Nova lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže), madlem mosazným In, podhlavníkem Ex, čelním a bočním panelem - na dotaz rádi naceníme.

Poznámka:
Pokud zvolíte variantu vany s čelním panelem, vždy musíte objednat  i samonosný rám, který zvyšule stabilitu vany a zároveň slouží k přichycení akrylátového panelu.

V případě, že nechcete vanu usadit do samonosné konstrukce, využijte originální podpory k vanám Santech na nožičkách. Jsou nutné pro bezpečnou a správnou montáž akrylátové vany. Součástí podpor k vaně je sada úchytů pro přichycení vany ke zdi.

K vaně můžete vybrat vanovou zástěnu Aurora 1, 2 nebo 3. Dále také Actima, Young, Axel.

Oblíbenost vanových zástěn stále stoupá. Mnoho lidí vyžaduje větší teplo, intimitu a méně vody nacákané v koupelně po jedné sprše. Vanová zástěna zvyšuje komfort Vaší koupelny, proč? Čtěte zde.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.