Roth Project Line DREAM-P 900 čtvrtkruhová sprchová vanička 90 x 90 cm 8000030 akrylátová

Kód: 40590
sleva4
Značka: Roth
4 534 Kč –15 %
Roth Project Line DREAM-P 900 čtvrtkruhová sprchová vanička 90 x 90 cm 8000030 akrylátová
4 534 Kč –15 % 3 853 Kč 3 184 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

DREAM-P je název čtvrtkruhové samonosné sprchové vaničky s jednoduchým a velmi praktickým designem. Stejně jako ostatní výrobky série PROJECT vyniká svou univerzálností. Zkrášlí každou koupelnu.


Technické provedení

Sifon DREAM-P, který je součástí dodávkyCo znamená, když je vanička samonosná? Znamená to, že nemusíte dokupovat vaničkové nožičky, ale že ji lepíte přímo na podlahu a nevyžaduje dodatečnéobezdění. To značně usnadňuje a urychlujejejí montáž. Vanička je vyrobena z bílého akrylátu, což je velmi hladký povrch, na kterém neulpívá mastnota a nečistoty. Je velmi odolný vůči čisticím prostředkům a chemikáliím. Vyniká snadnou údržbou a barevnou stálostí. A nedůležitější informace na závěr! Vaničku DREAM-P dodáváme včetně sifonu DREAM-P.

Na vaničku DREAM-P vám dáme standardní záruku 2 roky.


Úchyty zabraňující posunu

Praktická montážní sada k vaničkámPomocí montážní sady k vaničkám můžete do zdi navrtat úchyty, na které se následně vanička posadí a tím se zamezí posunu vaničky od zdi. Občas se stává, že se při montáži těžších sprchových koutů vanička hne a poté může do mezery mezi zdí a vaničkou zatékat, což by zajisté nebylo příjemné. A právě uchycením ke zdi se posunutí a následným nepříjemnostem zabrání.

Technologie greensir pro větší odolnost

Co je GREENSIR? Jedná se o vnější laminaci provedenou speciálním zpevňovacímnástřikem, který je zdravotně nezávadný a navíc antibakteriální, čímž je zamezeno vzniku plísní a nepříjemných zápachů. Díky tomu má vanička velmi dlouhou životnost a hodně toho vydrží - například i čištění agresivnějšími prostředky.

A jak to vlastně funguje? Čtěte dál!

Koextrudovaná skořepina a nosič GREENSIRDno akrylátové vaničky se nejprve z vnější strany oblepí tvrzeným polystyrenem nebo dřevem, a následně se na oblepenou vaničku nástřikem nanese hmota GREENSIR. Myslíme i na životní prostředí! GREENSIR se vyrábí z různých odřezků a dalších složek, čímž recyklujeme vzniklý odpad. Po nanesení se hmota nechá zaschnout a na spodu vaničky tak vzniká tvrdá zelená hmota, jež zajišťuje onu vysokou odolnost a skvělou tuhost. Vyztužení pomocí GREENSIR umožňuje umístění vaničky bez nutnosti podezdění.
KOEXTRUDOVANÁ SKOŘEPINA

Koextrudovaná akrylátová skořepina je vícesložková a také antibakteriální, díky čemuž je zamezeno vzniku plísní a nepříjemných zápachů. Akrylátová vanička se lisuje, a tím vznikne výše zmíněný akrylátový výlisek, který se následně zpevňuje pomocí zhutněné PU pěny. Samonosné koextrudované vaničky jsou lisované vcelku s předním panelem. Montáž samonosných vaniček je nejrychlejšíma nejekonomičtějším řešením. Samonosná akrylátová vanička se navíc nemusí uzemňovat, kdežto plechová ano.


MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Sprchovou vaničku DREAM-P můžete instalovat sami a nebo sina pomoc zavolat naše odborníky. Pokud se rozhodnete, že to zvládnete sami, nebylo by od věci objednat naši montážní sadu k vaničkám. Je skvělým pomocníkem pro šikovné kutily.

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Barva Bílá
Rádius R550 mm
Půdorys Čtvrtkruh
Materiál Akrylát
Průměr sifonu O60 mm
Výška vaničky 125 mm


Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové vaničky
Hmotnost: 10 kg
? Šířka: 90 - 99 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Samonosná
Tvar: Čtvrtkruhové
Hmotnost: 10 kg