Roth MINI 160x70 asymetrická rohová vana 160 x 70 cm N-8000073 levá akrylátová

Kód: 27621
sleva4
Značka: Roth
7 088 Kč –15 %
Roth MINI 160x70 asymetrická rohová vana 160 x 70 cm N-8000073 levá akrylátová
7 088 Kč –15 % 6 024 Kč 4 979 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

MINI - asymetrická rohová akrylátová vana. Vana MINI svým asymetrickým tvarem umožňuje dokonalé využití i takových prostorů, ve kterých klasická vana nenajde uplatnění. Elegantně tak promění i malou koupelnu v oblíbené místo k odpočinku.


Asymetrická je dobrá!

Asymetrická akrylátová rohová vana MINI s rozměrem 160×70 cm je vhodná pro levou (L) i pravou (P) instalaci. Tato elegantní vana se rázem stane vhodným doplňkem každé koupelny.

Pokud si budete chtít užít romantickou koupel se svíčkami či odložit skleničku vašeho oblíbeného nápoje, můžete využít rozšířený okraj vany, který pro to nabízí dostatečný prostor.

Asymetrická vana MINI je vyrobena z moderního kvalitníhočistěbílého akrylátu, který díky své minimální pórovitosti působí antibakteriálně, zabraňuje množení bakterií a také se velmi snadno udržuje. Hladká povrchová vrstva je velmi odolná a stálobarevná.

Na vanu MINI poskytujeme extra prodlouženou záruku 10 let.


Tohle se vám bude hodit

Nastavitelné nohy k vanám EXCLUSIVEVyužijte možnosti rychlé a jednoduché instalace pomocí vanových nohou EXCLUSIVE. Jsou nastavitelné v rozmezí 12-15 cm a tím je umožněno vyrovnání drobných stavebních nepřesností. Nemusíte se obávat, že povrch nebude precizně rovný. Vaše vana bude i tak stát hezky v rovině.

Po instalaci vanových nohou, vanu můžete obezdít a doladit ji tak do stejného designu jako zbytek koupelny.

Abyste se mohli i ve vaně pohodlně osprchovat bez následného vytírání celé koupelny, doporučujeme dokoupit vanovou zástěnu. Našimi favoritkami k této vaně jsou oboustranně otevíratelná SCREEN MINI a pevná zástěna PXV1.


Nezapomeňte na sifon

Sifon vanový Roth - KOMPLET KOVSoučástí vany není sifon. Máte-li o nějaký z naší nabídky zájem, musíte si jej objednat samostatně. Vybírat můžete z těchto dvou: Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM a Sifon vanový Roth - KOMPLET KOV.


Nabízíme mnohem víc!

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Parametry
Barva Bílá
Půdorys Asymetrický
Objem 210 l
Hloubka 450 mm
Materiál PMMA (5 mm)
Parametry
Rozměr 1600 × 700 mm