Roth Project Line Denver 800 sprchový kout 80 x 80 x 195 cm N0268 čtvrtkruh

Kód: 27517
sleva4
Značka: Roth
11 153 Kč –15 %
Roth Project Line Denver 800 sprchový kout 80 x 80 x 195 cm N0268 čtvrtkruh
11 153 Kč –15 % 9 480 Kč 7 835 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čtvrtkruhový sprchový kout s jednokřídlými otevíracími dveřmi DENVER je dalším produktem ze série PROJECT. Již na první pohled si lze povšimnout netradičního provedení sprchového koutu. Díky originálnímu tvaru a výplni skla v provedení Rauch by DENVER mohl být to pravé pro moderní vzhled koupelny.


Provedení sprchového koutuOtočné dveřní panty v úpravě Chrom

Výhodou sprchového koutu jsou bezrámové otočné dveře, které se pohybují na spolehlivých pantech v chromové úpravě a velmi snadno se udržují. Kouřové bezpečnostní sklo Rauch zajistí sprchování s dostatečnou intimitou. Tato výplň má hladkou úpravu a je zabarveno kouřovou barvou, což nejen že zhoršuje průhlednost, ale také působí velice atraktivně.

Třešničkou na dortu jsou hliníkové profily v provedení Stříbro, které celému koutu dodají na eleganci a tím si vás získá hned na první pohled. Ozdobou sprchových dveří je praktické dlouhé madlo z chromovaného plechu, které můžete využít například k zavěšení ručníku.

Na tento sprchový kout poskytujeme standardní záruku 2 roky.


Nemusíte se bát poranění

Sprchový kout DENVER se pyšní bezpečnostními skleněnými výplněmi o síle 6 mm, které jsou vyrobené tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením). Tento proces vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Při testování vydržela skla (zavěšená za hrany naležato) koncentrovanou váhu, působící do jejich středu, přes 140 kg. Tato situace nemůže v koupelně běžně nastat, proto je šance na rozbití skla minimální. Pakliže i přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.


Povrchová úprava skla

Tento kout disponuje hladkou výplní skel v kouřovém zabarvení, avšak narozdíl od sprchových koutů vyšších řad není opatřen hydrofobní ochranou vrstvou RothETC. Nesmutněte. Podobnou ochranu skla zvládnete nanést v pohodlí domova. Ptáte se jak? Čtěte dál.

Sada RothETC COMPLETE CARE zabraňující usazování nečistot

Použitím sady COMPLETE CARE na své sprchové dveře nanesete vrstvu RothETC na bázi nanotechnologie, která zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Zajistíte si tak obdobnou povrchovou úpravu, jakou disponují sprchové kouty vyšších řad. Více informací najdete zde.


Mohlo by vás zajímat

Ke sprchovému koutu doporučujeme dokoupit ještě sprchovou vaničku. Zda zvolíte nízkou či hlubokou, už je jen na vás.

Pokud chcete, aby vám sprchový kout sloužil co nejdéle, není od věci zajistit si pravidelnou servisní údržbu. Údržba zpravidla zahrnuje kontrolu stavu, funkčnosti a těsnosti koutu, seřízení či namazání pohyblivých částí. Namazání můžete případně provést i sami s pomocí sanitárního maziva.

Technické parametry

Výška koutu (h) 1950 mm
Šířka dveří (c) 590 mm
Typ výplně Rauch
Způsob dodání S
Půdorys Čtvrtkruh
Materiál výplně Bezpečnostní sklo
Dveře Otevírací jednokřídlé
Síla skla 6 mm
Typ profilu Silver

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové kouty, Čtvrtkruhové sprchové kouty, Sprchové kouty v šíři 80 - 89 cm
Hmotnost: 41 kg
Typ: Otevírací jednokřídlé
? Šířka: 80 - 89 cm
? Výška: 195 - 199 cm
Provedení: S rámem
Sprchový kout včetně vaničky: Ne
Tvar: Čtvrtkruhové
Výplň: Sklo - Čiré transparent
Barva profilu: Stříbro
? Designová řada: Denver
Hmotnost: 41 kg
Umístění: Univerzální