Santech TIME 180 x 80 cm SATIM180 vana akrylátová

Kód: 135538
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 11 839 Kč –20 %
Santech TIME 180 x 80 cm SATIM180 vana akrylátová
11 839 Kč –20 % 9 471 Kč 7 827 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více pohodlí pro osoby vyššího vzrůstu. Toužíte po vaně, ve které se můžete pohodlně natáhnout, aniž by Vám kolena vyčnívala nad vodu? Dobrou volbou může být obdélníková vana TIME  s prodlouženým dnem a větší hloubkou.

Technické parametry:
Rozměr:  180 x 80 cm
Barva: bílá
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 47 cm

Průměrná spotřeba vody: 195 l
Podpory k vaně: nejsou součástí vany

Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

Záruka: 10 let


Vanu Time lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže), panelem, nerezovým madlem a podhlavníkem Family - na dotaz rádi naceníme.

Poznámka:
Pokud zvolíte variantu vany s čelním panelem, vždy musíte objednat i samonosný rám, který zvyšule stabilitu vany a zároveň slouží k přichycení akrylátového panelu.

V případě, že nechcete vanu usadit do samonosné konstrukce, využijte originální podpory k vanám Santech na nožičkách. Jsou nutné pro bezpečnou a správnou montáž akrylátové vany. Součástí podpor k vaně je sada úchytů pro přichycení vany ke zdi.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.

Doplňkové parametry

Kategorie: Obdélníkové vany
Záruka: 10 let
Hmotnost: 24 kg
? Délka: 180 cm
Typ: Obdélníkové
? Šířka: 80 - 89 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Možnost panelu ano
Hmotnost: 24 kg
Umístění: Univerzální