Roth PD3N/100 sprchové dveře s oboustranným vstupem 100 x 190 cm 413-1000000-04-11 bílá / grape

Kód: 135509
sleva4
Značka: Roth
11 338 Kč –25 %
Roth PD3N/100 sprchové dveře s oboustranným vstupem 100 x 190 cm 413-1000000-04-11 bílá / grape
11 338 Kč –25 % 8 503 Kč 7 027 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Posuvné sprchové dveře PD3N pro instalaci do niky s novou výškou 1900 mm vás uchvátí oboustranným vstupem. Jsou dalším skvělým produktém série LEGA LINE. Sprchové kouty typu nika jsou v poslední době velice populární, avšak masivní hliníkový rám v provedení Brillant nebo v bílé barvě tomu teprve dodá pořádný šmrnc. Sprchové dveře PD3N jsou dodávány v provedení SMONT - stačí je přišroubovat ke stěně, seřídit a utěsnit.


Provedení sprchových dveří

Oboustranné otevírání dveří pro pohodlný vstup

Díky masivnímu hliníkovému rámu jsou dveře velmi stabilní a odolné. Magnetické těsnění, barevně ladící s hliníkovým rámem v bílé barvě, vás zaručeně osloví. Díky němu ze sprchového koutu už neunikne ani kapka vody. Profilům dávají vyniknout výplně v provedení Transparent (sklo), Rugiada (polystyrol) a Grape (sklo). Posuvné dveře umožňují pohodlný vstup do sprchového koutu.

Na tyto sprchové dveře poskytujeme prodlouženou záruku 5 let.


Odklápění dveří pro snadnou údržbu

Spodní odklápění pro snadnou údržbuDveře lze odklopit velmi snadno. Vstoupíte do sprchového koutu, zevnitř pouze nadzvednete dolní lištu a tím umožníte vyklopení dveří. Můžete vidět na obrázku. Dveře se však dají vyklopit pouze v dolní části, v horní části zůstávají stále připevněné, což zajišťuje, že na vás dveře nespadnou a nezpůsobí žádný úraz. Po vyčištění dveře opět nacvaknete zpět. Jednodušší už to ani být nemůže.


Bezpečnostní skla s povrchovou úpravou

Sprchové dveře PD3N disponují bezpečnostním sklem o síle 4 mm, které je vyrobeno tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením), které vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Výdrž byla testována na 6 mm bezpečnostním skle, kdy byl na sklo vyvinut rovnoměrný tlak odpovídající 140 kg, koncentrovaný do středu skla zavěšeného za hrany. Díky tomu si můžete udělat přibližnou představu o výdrži tohoto skla. Je velmi nepravděpodobné, že by tato situace běžně nastala, a proto je šance na rozbití skla minimální. Pokud přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.

Hydrofobní povrchová úprava RothETC zabraňujícím usazování nečistot

Všechna bezpečnostní skla jsou opatřena povrchovou úpravou RothETC. Jedná se o nejnovější nanotechnologii, která zabraňuje usazování nečistot, mastnot a vodního kamene. Díky této technologii už Vás nebudou bolet ruce od drhnutí skla. Více informací naleznete na www.roth-czech.cz/easy-to-clean.


Mohlo by vás zajímat

Nejen sprchové dveře mohou Vašemu sprchovému koutu zajistit nový, neokoukaný vzhled. Lze toho docílit i instalací sprchové vaničky z litého mramoru. Je jen na vás, která bude ta pravá.
Máte-li v rodině zručného kutila, který si je jistý, instalaci zvládne sám, nebraňte mu v tom. Navrhněte mu, aby použil něco z našeho montážního příslušenství.

Technické parametry

Výška koutu (h) 1900 mm
Půdorys Dveře do niky
Materiál výplně Bezpečnostní sklo/polystyrol
Materiál profilu Hliník
Dveře Posuvné třídílné
Síla skla 4 mm
Povrchová úprava RothETC

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové dveře do niky
Hmotnost: 36 kg
Typ: Otevírací jednokřídlé
? Šířka: 100 - 109 cm
Provedení: S rámem
Výplň: Sklo - Grape
Barva profilu: Bílá
? Designová řada: PD3N
Hmotnost: 36 kg