Roth MALIBU NEO 160 obdélníková vana 160 x 75 cm 9200000

Kód: 135487
sleva4
Značka: Roth
10 371 Kč –15 %
Roth MALIBU NEO 160 obdélníková vana 160 x 75 cm 9200000
10 371 Kč –15 % 8 815 Kč 7 285 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Obdélníková akrylátová vana MALIBU NEO je vkusným prvkem, který bude dominovat vaší koupelně. Její klasický, symetrický tvar vynikne v každé, jak moderní, tak klasičtější, koupelně. Klasické neznamená obyčejné.


Obdélníková není nudná

Obdélníkové vany jsou nestárnoucí klasikou, kterou můžete využít naprosto všude. Nenechte se však zmást. Obdélníkový tvar této vany je pouze co se týče okrajů. Uvnitř je oválná. Špunt s přepadem jsou strategicky umístěny uprostřed vany, tudíž můžete sedět na kterékoliv straně, a nebude vás nic tlačit.

MALIBU NEO je obdélníková vana vyrobená z hladkého antibakteriálního akrylátu. Antibakteriálnost je zajištěna díky minimální pórovosti povrchu. Na hladkém povrchu ulpívá jen malé množství nečistot, a to značně usnadňuje údržbu.

Tuto vanu nabízíme ve třech rozměrech, a to 160 x 75 cm; 170 x 75 cm a 179,5 x 79,5 cm. Objem vany je v průměru 210 l.

Na vanu MALIBU NEO vám dáme prodlouženou záruku 10 let.


Pár užitečných vychytávek

Nastavitelné vanové nohy EXCLUSIVEVanové nohy EXCLUSIVE vám značně ulehčí a urychlí práci. Jsou nastavitelné v rozmezí 12-15 cm, a díky tomu lze vyrovnat drobné stavební nepřesnosti. Vaše vana tak bude stát hezky v rovině, a to i bez úprav nerovné podlahy.

Poté, co vanu osadíte, máte dvě možnosti. Můžete ji buď obezdít a sladit vzhled vany s designem celé koupelny. Druhou možností je, že k ní pořídíte přední a boční krycí panely, které vám ušetří spoustu námahy a navíc vyjdou finančně lépe, než obezdívka. Panely je možné objednat ZDE.

Praktickým doplňkem je vanová zástěna, díky které doma nebudete mít potopu. Skvělými adeptkami jsou: oboustranně otevíratelná SWING či pevná zástěna PXV1.


Bez sifonu to nepůjde!

Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM Upozorňujeme, že sifon není součástí vany. Chcete-li si pořídit nějaký sifon z naší nabídky, musíte jej objednat zvlášť. Můžete vybírat z těchto dvou: Sifon vanový - S NAPOUŠTĚNÍM PŘEPADEM a Sifon vanový Roth - KOMPLET KOV.
Mohlo by vás zajímat

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Barva Bílá
Půdorys Obdélník
Materiál PMMA (5 mm)

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Obdélníkové vany
Záruka: 10 let
Hmotnost: 23 kg
? Délka: 160 cm
Typ: Obdélníkové
? Šířka: 70 - 79 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Možnost panelu ano
Hmotnost: 23 kg
Umístění: Univerzální