Ravak Chrome CR 025.00 X070073 vanová stojánková baterie vodopád

Kód: 132492
sleva4
Značka: Ravak
8 890 Kč –14 %
Ravak Chrome CR 025.00 X070073 vanová stojánková baterie vodopád
8 890 Kč –14 % 7 557 Kč 6 245 Kč bez DPH
Do 1 týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vodopád - vanová stojánková Chrome od firmy Ravak CR 025.00 osvěží vaše smysly a originálně spojuje praktickou funkci s přidanou estetickou hodnotou. Vana se napouští - sledujte jak se její osvěžující proud spojuje s dokonalou krásou kovové armatury a s životadárnou energií dopadá na hladinu.


Informace k produktu:
typ: sojánková
ovládání: páková
provedení: chrom
kartuš (průměr, materiál): 35 mm, keramická
provedení: Se setem. Vanové baterie s montáží na vanu s dostatečnou šířkou a rovnostíhorního lemu - 3,4 nebo 5ti otvorové.


vhodné: pro vany: Gentiana, NewDay, Rosa, Rosa II, Rosa 95, LoveStory II, Asymmetric, Formy 01


Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme baterie Chrome kombinovat s ostatními výrobky konceptu Chrome a dalším příslušenstvím RAVAK - rádi naceníme na dotaz. 


Záruka 5 let. Kartuše je testována na minimální životnost 30 let.

Ravak Chrome CR 025.00 X070073 vanová stojánková baterie vodopád

Tvrdě pracuji a relax nestíhám

Kateřina s rodinou
Mám dvě děti a oba s manželem hodně pracujeme. Pak rozvoz dětí a vyzvedávání z kroužků, večeře, prostě každodenní rutina. Jednou za týden se s manželem vystřídáme u dětí a sportujeme. V létě nikam nedocházíme, raději jezdíme na kole celá rodina. Na relax jsem už neměla čas. Proto jsme si pořídili velkou vanu, navíc od Ravak, který má nádherný design a kvalitní vany i nábytek. Celou koupelnu jsme vybavili od Ravak, ušetřili si tak běhání po studiích a vybírání, na to stejně nemáme čas. Ravak spolupracuje s designery a jde to poznat. Koupelna byla rychle a ještě i po letech nás pořád baví, odráží aktuální trend koupelnového vybavení. 
Ravak Chrome CR 025.00 X070073 vanová stojánková baterie vodopád

Mám ráda, když vše ladí

Darina s rodinou
Jako studentka jsem bydlela na kolejích, kde byly příšerné koupelny. Snila jsem o sladěné koupelně, vana i nábytek od designerů, kteří mi s výběrem pomohou. Pak jsme si koupili dům a já jsem chtěla, ať mou koupelnu zařídí profesionální designer. Ravak nabízí řešení celé koupelny sladěné do jedné kolekce, proto jsem zvolila kolekci Chrom v pískových odstínech. Koupelna je jako výhled na Paříž. Minimalisticky řešená koupelna, světlých, barev. Celkově prostor koupelny působí klidným dojmem, což je pro relax, na který jsem se moc těšila, důležité.
Ravak Chrome CR 025.00 X070073 vanová stojánková baterie vodopád

Kvalita a moderní design od Ravak

Robert
Ravak Chrome kolekci jsem si vybral komplet. Líbí se mi, že Ravak spolupracuje s designery a navrhnou Vám celou kolekci Chrome od nábytku, vany, sprchového koutu, doplňků. Nábytek Chrome v barvě cappuccino a umyvadlová skříňka působí velmi elegantně a kvalitně, jako ostatně vše od Ravak.
Ravak Chrome CR 025.00 X070073 vanová stojánková baterie vodopád

Na jeden nákup kolekce Chrom

Radim
Mám rád design, ale chození po prodejnách celé měsíce, to není nic pro mě. Věděl jsem přesně co chci, a co taky ne. Hledal jsem kvalitu, která bude k sobě ladit. Taky nic studeného. Nejen bílou, i dřevo. Celá kolekce Chrome od Ravak je dokonalá. Objednal jsem vanu, umyvadlo se skříňkou i vysoké skříňky v kombinaci bílá/cappuccino, sprchový kout a koupelnové doplňky. Na e-shopu Koupelny-bernold.cz to bylo na jeden nákup. Raději jsem šel na kolo než dlouze nakupovat. Víc si odpočinete a výsledek v koupelně je stejný.