Santech VARIA 190 x 90 cm SAVAR190 vana akrylátová

Kód: 132210
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 14 121 Kč –20 %
Santech VARIA 190 x 90 cm SAVAR190 vana akrylátová
14 121 Kč –20 % 11 282 Kč 9 324 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vana VARIA - stvořena pro oboustranné ležení

Charakteristickým prvkem pro vanu VARIA od českého výrobce Santech je minimalistický tvar s možností oboustranného ležení. Symetrický tvar vany velmi dobře koresponduje s trendy dnešních moderních koupelen.

Technické parametry:
Rozměr: 190 x 90 cm
Barva: bílá
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 47 cm
Podpory k vaně: nejsou součástí vany 

Průměrná spotřeba vody: 220 l

Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

Záruka: 10 let. 

Vanu Varia lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže), madlem mosazným In, nerezovým madlem Uni, podhlavníkem Ex, vanovou zástěnou, čelním a bočním panelem - na dotaz rádi naceníme.

Poznámka:
Pokud zvolíte variantu vany s čelním panelem, vždy musíte objednat  i samonosný rám, který zvyšuje stabilitu vany a zároveň slouží k přichycení akrylátového panelu.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.

Santech VARIA 190 x 90 cm SAVAR190 vana akrylátová

Jen české  výrobce van

Eliška
Hledali jsme opravdu kvalitní vanu. Vybírali jsme jen české firmy a Santech měl skvělé reference. Model Varia má krásné, ostré hrany, přesně jak jsme do našeho interiéru hledali.
Santech VARIA 190 x 90 cm SAVAR190 vana akrylátová

Produkují jen kvalitu, Santech Varia

Věrka a Patrik
Doporučili nám firmu Santech, že jsou česká firma a produkují jen kvalitu. Zaujal nás jejich model vany Varia. Došla do týdne, jsme velice spokojeni.