Santech ARIELA 160 x 80 cm SAARI160L vana akrylátová levá

Kód: 132006
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 11 262 Kč –20 %
Santech ARIELA 160 x 80 cm SAARI160L vana akrylátová levá
11 262 Kč –20 % 9 009 Kč 7 445 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

"Malá velká vana" - má bezkonkurenčně největší vnitřní prostor ve své kategorii. Zádová část je dokonce širší a pohodlnější - 80 cm oproti většině klasických van, které mají šířku 70 cm. Akrylátová vana Ariela od českého výrobce vyniká svým jednoduchým designem a velkým prostorem. Díky těmto parametrům patří k jednomu z nejoblíbenějších modelů. I z tohoto důvodu je asymetrická vana Ariela k dostání ve dvou různých délkách - 150 cm a 160 cm, přičemž máte možnost si zvolit levou nebo pravou variantu.

Originálním způsobem můžete vyřešit problém s malým prostorem v koupelně. Asymetrická vana Ariela se z šířky 80 cm postupně zužuje na 52 cm, tak aby poskytovala větší manipulační prostor v koupelně. Vnitřní prostor vany je nezvykle velký vzhledem ke svému malému rozměru.

Chcete se koupat a zároveň i sprchovat? Akrylátová vana Ariela přináší nejen pohodlné koupání, ale i sprchování. Díky oboustranně sklopné dvoudílné a trojdílné vanové zástěně, se vana Ariela stává nejen pohodlnou vanou, ale současně i sprchovacím koutem.

Technické parametry:
Rozměr: 160x80 cm
Barva: bílá
Provedení: levé
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 42,5 cm
Objem vany: 170 l
Podpory k vaně: nejsou součástí vany

Průměrná spotřeba vody: 120 l

Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

Vanu Ariela lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže), nerezovým madlem Uni, mosazným madlem In, podhlavníkem Standard a panelem - na dotaz rádi naceníme.

Záruka 10 let

Poznámka:
Pokud zvolíte variantu vany s čelním panelem, vždy musíte objednat  i samonosný rám, který zvyšule stabilitu vany a zároveň slouží k přichycení akrylátového panelu.

V případě, že nechcete vanu usadit do samonosné konstrukce, využijte originální podpory k vanám Santech na nožičkách. Jsou nutné pro bezpečnou a správnou montáž akrylátové vany. Součástí podpor k vaně je sada úchytů pro přichycení vany ke zdi.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.

Doplňkové parametry

Kategorie: Asymetrické vany
Záruka: 10 let
Hmotnost: 25 kg
? Délka: 160 cm
Typ: Asymetrické
? Šířka: 80 - 89 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Provedení: Možnost panelu ano
Hmotnost: 25 kg
Umístění: Levé