Santech SOFA 182 x 85 cm SASOF182L vana akrylátová levá

Kód: 131972
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 19 077 Kč –20 %
Santech SOFA 182 x 85 cm SASOF182L vana akrylátová levá
19 077 Kč –20 % 15 242 Kč 12 597 Kč bez DPH
Externí sklad
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Designéři dostali za úkol navrhnout nejpohodlnější vanu a výsledkem je akrylátová vana Sofa od českého výrobce Santech. Její oblé tvary a netradiční hloubka 50 cm umocňují pohodlí při relaxaci a i vyšší postavy si mohou vychutnat luxusní koupel doslova až "po uši".

Obdelníková vana Sofa se vyznačuje zcela mimořádným a v nabídce na českém trhu ojedinělým designem. Tento zdařilý model je důkazem skutečnosti, že i na klasickém obdélníkovém půdorysu vany je stále prostor pro originální nápady. Tato obdélníková vana dodá Vaší koupelně eleganci a originálnost.

Akrylátová vana Sofa je standardně dodávaná se samonosným rámem, který usnadňuje instalaci a přináší mimořádnou stabilitu.

Technické parametry:
Rozměr: 182 x 85 cm
Barva: bílá
Provedení: záda vlevo - levé
Materiál: litý akrylát
Hloubka vany: 50 cm
Objem vany: 260 l

Průměrná spotřeba vody: 210 l

Doporučujeme sifon vanový o délce 80 cm - naleznete níže v souvisejících produktech.

Výchozím materiálem pro vany Santech je vysoce kvalitní litý akrylát od předních evropských firem jako je ALTUGLAS nebo LUCITE. Je jedním z nejtvrdších termoplastů na světovém trhu.

V případě, že nechcete vanu usadit do samonosné konstrukce, využijte originální podpory k vanám Santech na nožičkách. Jsou nutné pro bezpečnou a správnou montáž akrylátové vany. Součástí podpor k vaně je sada úchytů pro přichycení vany ke zdi.


Záruka: 10 let.

Vanu Sofa lze kombinovat s chromoterapií (nyní bez nutnosti instalace hydromasáže) - na dotaz rádi naceníme.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.