Aqualine Opava C1670 asymetrická vana 160 x 70 cm akrylátová levá

Kód: 131089
sleva
Značka: Aqualine
5 190 Kč –8 %
Aqualine Opava C1670 asymetrická vana 160 x 70 cm akrylátová levá
5 190 Kč –8 % 4 775 Kč 3 946 Kč bez DPH
Skladem
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vana Opava C1670 od firmy Aqualine je vyrobena ze sendviče plastů - koextrudovaného sanitárního materiálu ABS/PMMA (polymetylmetakrylát). Na rubové straně je vana opatřena laminací polyesterovou pryskyřicí se skelným vláknem.

Informace k produktu:
Rozměr: 160 x 70 x 39 cm
Materiál: ABS/akrylát
Objem: 160 l
Instalace: do rohu
Barva: bílá
Průměr odpadu: 52 mm

ABS/Akrylát je z pohledové části tvořen vrstvou akrylátu, který je ve spodní části doplněn vrstvou ABS plastu. Celková tloušťka vstupního materiálu je 3,2 mm a tuhost finálního výrobku je na podobné úrovni jako u van ze 100% akrylátu.

Nožičky a sifon nejsou součástí.

ABS/PMMA

ABS/PMMA je z pohledové části tvořen slabou vrstvou akrylátu, který je ve spodní části doplněn vrstvou ABS plastu. Celková tloušťka vstupního materiálu je 3,2 mm a tuhost finálního výrobku je na podobné úrovni jako u produktů ze 100% akrylátu.

Popis

Asymetrická rohová vana, která se dobře uplatní v malých koupelnách s nedostatkem prostoru. Při instalaci s vanovou zástěnou navíc umožňuje tvar vany pohodlné sprchování v rozšířené části.

  • Asymetrické vany jsou určeny do malých koupelen
  • Vnitřní prostor vany je větší než u klasické obdélníkové
  • V kombinaci se sprchovou zástěnou vyřeší sprchování v malém prostoru
  • Nutno objednat samostatně podpěrné nožičky
  • Levé provedení vany

Vanová skořepina je vyrobena ze sendviče plastů - koextrudovaného sanitárního materiálu ABS/PMMA (polymetylmetakrylát). Na rubové straně je vana opatřena laminací polyesterovou pryskyřicí se skelným vláknem.


 

Záruka 2 roky.

 

Vanovou zástěnu Vanda, která se hodí k vaně Opava najdete zde. Oblíbenost vanových zástěn stále stoupá. Mnoho lidí vyžaduje větší teplo, intimitu a méně vody nacákané v koupelně po jedné sprše. Vanová zástěna zvyšuje komfort Vaší koupelny, proč? Čtěte zde.

Dotvořte koupelnové aranžmá s koupelnovými kolekcemi nábytku a doplňky značky Aqualine. Nezapomeňte také na sifony.