Roth Tower Line čtvrtkruhový sprchový kout 100 x 100 x 201,2 cm 722-1000000-00-02 brillant / transparent

Kód: 130699
sleva4
Značka: Roth
24 256 Kč –25 %
Roth Tower Line čtvrtkruhový sprchový kout 100 x 100 x 201,2 cm 722-1000000-00-02 brillant / transparent
24 256 Kč –25 % 18 192 Kč 15 035 Kč bez DPH
Externí sklad

roth_profil_brillantvypln-transparent

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní čtvrtkruhový sprchový kout TR1 skvěle zapadne do každého interiéru moderních koupelen.


Když toužíte po designu

Pro sérii TOWER LINE jsme navrhli elegantní madla z broušeného hliníku, která skvěle padnou do ruky, a navíc svým vzhledem doplňují čisté linie stěnových profilů.

Nyní vám přinášíme možnost výběru ze dvou typů profilů. V provedení Brillant a Stříbro (Elox) vyrobených z ušlechtilého hliníku, které se hodí do každé koupelny.


Otevírání dveří dovnitř i ven

Vačkový profil, prahová lišta a dveřní těsněníNovinkou u řady TOWER LINE jsou vačkové otočné stěnové profily, které díky speciálnímu zdvihovému mechanismu se schopností nazdvihnutí až o 5 mm umožňují otevírání dveří dovnitř i ven. Toto zajímavé řešení tak najde uplatnění nejen v koupelnách, kde je nutné využít každého volného centimetru, ale i tam, kde si chcete užít maximum prostoru.

Kvalitní zpracování zdvihového mechanismu, stěnových profilů a nový prahový profil zaručují vysokou životnost sprchového koutu, nyní podloženou 5letou Roth zárukou.
Uzavřete vodu ve sprchovém koutu

Dveřní těsnění s integrovanou magnetickou lištouTěsnění dveří vyrobené z transparentního PVC spolu s integrovaným magnetem a těsnící profil na spodní vodorovné hraně skla zajišťují dokonalou těsnost sprchového koutu. Díky silikonovému praporku u prahového těsnění je zabráněno podstřiku vody zespoda pod dveřním sklem do prostoru před sprchové dveře.


Povrchová úprava bezpečnostního skla

Bezpečnostní skleněné výplně koutu TR1 o síle 6 mm jsou vyrobené tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením), které vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Při testování vydržela skla (zavěšená za hrany naležato) koncentrovanou váhu do jejich středu přes 140 kg. Tato situace nemůže v koupelně běžně nastat, proto je šance na rozbití skla minimální. Pakliže přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.

Hydrofobní povrchová úprava RothETC zabraňujícím usazování nečistot

Všechna skla sprchového koutu TR1 jsme navíc ošetřili speciální povrchovou vrstvou RothETC. Přinášíme vám tak nejnovější nanotechnologii, která zabraňuje usazování nečistot, mastnot a vodního kamene. Voda stéká po skle tak dokonale, že jej téměř nemusíte čistit.


Nabídneme vám víc!

Požadujete do sprchového koutu bezbariérové řešení? Nechte si jej odborně nainstalovat přímo na dlažbu a využijte tak opravdové volnosti pohybu.

Sprchový kout lze také instalovat na vaničku. Pojďte si vybrat z našeho širokého sortimentu tu pravou, např. mramorovou TAHITI-M nebo akrylátovou FLAT ROUND.

Chcete si ušetřit práci s údržbou a mytím skla u sprchového koutu? Po každém sprchování doporučujeme skleněné plochy setřít naší praktickou stěrkou.

Oživte vaše sklo a dopřejte mu nový lesk. S naším nejúčinnějším přípravkem REFRESH CLEANER s obnovovacím efektem ochranné vrstvy RothETC budou skla vašeho sprchového koutu opět jako nová.

Technické parametry

Výška koutu (h) 2012 mm
Půdorys Čtvrtkruh
Materiál výplně Bezpečnostní sklo
Materiál profilu Hliník
Dveře Otevírací dvoukřídlé
Síla skla 6 mm
Povrchová úprava RothETC

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové kouty
Hmotnost: 55 kg
Typ: Otevírací dvoukřídlé
? Šířka: 90 - 99 cm
? Výška: 200 - 209 cm
Provedení: Bezrámové
Sprchový kout včetně vaničky: Ne
Tvar: Čtvrtkruhové
Výplň: Sklo - Čiré transparent
Barva profilu: Brilant
? Designová řada: Tower Line
Hmotnost: 55 kg
Umístění: Univerzální