Roth LLD2/1200 sprchové dveře posuvné 120 x 190 cm 556-1200000-00-02 brillant / transparent

Kód: 130648
sleva4
Značka: Roth
10 032 Kč –25 %
Roth LLD2/1200 sprchové dveře posuvné 120 x 190 cm 556-1200000-00-02 brillant / transparent
10 032 Kč –25 % 7 524 Kč 6 218 Kč bez DPH
Externí sklad

roth_profil_brillantvypln-transparent

Detailní informace

Detailní popis produktu

LLD2 aneb další produkt ze série LEGA LINE. LLD2 jsou posuvné sprchové dveře pro instalaci do niky, které se vyznačují jednoduchostí, dlouhou životností a vynikajícím poměrem ceny a kvality provedení. V jednoduchosti je krása. Sprchové dveře LLD2 jsou dodávány v provedení SMONT - stačí je přišroubovat ke stěně, seřídit a utěsnit. Univerzální provedení LLD2 - nainstalujete PRAVÉ i LEVÉ otevírání.


Provedení sprchových dveří

Horní ložiskové dvojpojezdy s vysokou životnostíSprchové dveře v polorámovém provedení disponují odolnými dvojitými pojezdy, díky kterým se dveře pohybují hladce - tzv. jako po másle. Mysleli jsme na vás se snadnou údržbou a tak jsme sprchové dveře vybavili spodními pojezdy, jež umožňují odklápění. Údržba je tak snadná jako nikdy dříve.

Sprchové dveře jsou vybaveny hliníkovými profily v provedení Brillant. Designové rovně tvarované madlo je šperkem na těchto dveřích. Úplným vrcholem dokonalosti těchto sprchových dveří je výplň bezpečnostních skel v provedení Intimglass (sklo). Nabízíme ale také výplň v klasickém provedení Transparent (sklo).

Na tyto sprchové dveře poskytujeme prodlouženou záruku 5 let.


Odklápění dveří pro snadnou údržbu

Spodní dvojpojezdy s odklápěním pro snadnou údržbu

Dveře můžete odklopit velmi jednoduše. Jak můžete vidět na obrázku, na pojezdech se nachází stříbrný "čudlík". Čudlík ztlačte směrem dolů a následně dveře už jen odklopíte od lišty. Je nutné oba dva čudlíky na obou pojezdech ztlačit najednou, abyste sklo mohli bez problému odklopit. Dveře se však dají vyklopit pouze v dolní části, v horní části zůstávají stále připevněné, což zajišťuje, že na vás dveře nespadnou a nezpůsobí žádný úraz. Po vyčištění pojezdy jen nacvaknete zpět do lišty.


Bezpečnostní skla s povrchovou úpravou

Výplň sprchový dveří LLD2 tvoří bezpečnostní skla o síle 5 mm, vyrobená tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením), které vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Výdrž byla testována na 6 mm bezpečnostním skle, kdy byl na sklo vyvinut rovnoměrný tlak odpovídající 140 kg, koncentrovaný do středu skla zavěšeného za hrany. Díky tomu si můžete udělat přibližnou představu o výdrži tohoto skla. Ovšem tato situace nemůže běžně nastat, a tudíž je šance na rozbití skla minimální. Pokud přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.

Hydrofobní povrchová úprava RothETC zabraňujícím usazování nečistot

Všechna bezpečnostní skla jsou opatřena hydrofobní povrchovou vrstvou RothETC. Jedná se o nejnovější nanotechnologii, která zabraňuje usazování nečistot, mastnot a vodního kamene. Díky této povrchové úpravě budeted mít více čas na svou rodinu. Skla se totiž čistí téměř sama. Více informací naleznete na www.roth-czech.cz/easy-to-clean.


Doporučujeme

Sprchové kouty typu nika jsou jedinečné samy o sobě, natož se sprchovou vaničkou. Chcete-li i vy mít extra jedinečný vzhled sprchového koutu, doporučujeme instalaci se sprchovou vaničkou INTEGRO nebo kteroukoliv jinou obdélníkovou vaničku.
Pro bezchybný vzhled dveří doporučujeme, je po sprchování setřít stěrkou na sklo.

Technické parametry

Výška koutu (h) 1900 mm
Půdorys Dveře do niky
Materiál výplně Bezpečnostní sklo
Materiál profilu Hliník
Dveře Posuvné jednodílné
Síla skla 4+5 mm
Povrchová úprava RothETC
Typ profilu Brillant

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové dveře do niky
Hmotnost: 36 kg
Typ: Posuvné dvoukřídlé
? Šířka: 120 - 129 cm
Provedení: S rámem
Výplň: Sklo - Čiré transparent
Barva profilu: Brilant
? Designová řada: LLDO
Hmotnost: 36 kg