Roth Proxima Line sprchové dveře jednokřídlé 90 x 200 cm 525-9000000-00-02 brillant / transparent

Kód: 130583
sleva4
Značka: Roth
11 859 Kč –25 %
Roth Proxima Line sprchové dveře jednokřídlé 90 x 200 cm 525-9000000-00-02 brillant / transparent
11 859 Kč –25 % 8 894 Kč 7 350 Kč bez DPH
Externí sklad

roth_profil_brillantvypln-transparent

Detailní informace

Detailní popis produktu

PXDO1N jsou jednokřídlé sprchové dveře do niky ze série PROXIMA LINE. Díky jednoduchému designu a profilům v provedení Brillant se tyto sprchové dveře hodí do jakékoliv koupelny.


Provedení sprchových dveří

Otočné panty usnadňující instalaciSprchové dveře jsou univerzální a tak si při instalaci můžete zvolit, zda budete chtít otevírání na pravou nebo levou stranu. Sprchové dveře disponují otočnými panty, které značně ulehčují instalaci. Na sprchových dveřích naleznete designové madlo z leštěného hliníku v provedení Brillant, takže ladí s profily. Chloubou sprchových dveří je magnetické těsnění mezi dveřmi a stěnovým profilem a stabilní, odolné hliníkové profily v provedení Brillant. Výplň skel si můžete zvolit v provedení Transparent či Satinato.

Na tyto sprchové dveře poskytujeme prodlouženou záruku 5 let.


Těsnění zabraňující potopě

Těsnící silikonový praporek a magnetické těsněníNa spodní části sprchových dveří se nachází silikonový pruh, tzv. praporek, který zabraňuje prostřiku vody ven. Praporek se překrývá s dolní lištou a díky tomu zabraňuje úniku vody ze sprchového koutu. Dveře jsou také vybaveny magnetickým těsněním mezi dveřmi a profily. Díky magnetům se v malé vzdálenosti dveře přisají samy a vy se tak nemusíte ujišťovat, zda jste je pořádně dovřeli.


Bezpečnostní skla s povrchovou úpravou

Sprchové dveře PXDO1N disponují bezpečnostními skly o síle 6 mm vyrobenými tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením), které vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Výdrž skel byla testována silou 140 kg koncentrovanou do středu skla zavěšeného za hrany. Tato situace nemůže běžně nastat, a proto je šance na rozbití skla minimální. Pokud přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.

Hydrofobní povrchová úprava RothETC zabraňujícím usazování nečistot

Všechna bezpečnostní skla sprchového koutu jsouopatřena povrchovou úpravou RothETC. Jedná se o nejnovější nanotechnologii, která zabraňuje usazování nečistot, mastnot a vodního kamene. Konec dlouhému mytí sprchových dveří!


Doporučujeme

Pro bezproblémový chod dveří doporučujeme promazávat otočné panty sanitárním mazivem.

Dveře by také mohly vypadat velmi pěkně se samonosnou sprchovou vaničkou COLA-P.

Technické parametry

Výška koutu (h) 2000 mm
Půdorys Dveře do niky
Materiál výplně Bezpečnostní sklo
Materiál profilu Hliník
Dveře Otevírací jednokřídlé
Síla skla 6 mm
Povrchová úprava RothETC
Typ profilu Brillant

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové dveře do niky
Hmotnost: 36 kg
Typ: Otevírací jednokřídlé
? Šířka: 90 - 99 cm
Provedení: S rámem
Výplň: Sklo - Čiré transparent
Barva profilu: Brilant
? Designová řada: Proxima Line
Hmotnost: 36 kg