Roth PXR2N/900 čtvrtkruhový sprchový kout 90 x 90 x 200 cm 532-900R55N-00-03 brillant / chinchilla

Kód: 130543
sleva4
Značka: Roth
16 950 Kč –25 %
Roth PXR2N/900 čtvrtkruhový sprchový kout 90 x 90 x 200 cm 532-900R55N-00-03 brillant / chinchilla
16 950 Kč –25 % 12 712 Kč 10 506 Kč bez DPH
Externí sklad

Brilant, bezpečnostní sklo v designu chinchilla.

Detailní informace

Detailní popis produktu

PXR2N_2000 ze série PROXIMA LINE je čtvrtkruhový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi. Vyčnívá svým moderním, nadčasovým designem a odlehčenou konstrukcí. Díky tomu vypadá celý kout mnohem prostorněji.

 
Provedení sprchového koutu

Kvalitní madlo z leštěného hliníkuTento sprchový kout nepotřebuje vnitřní svislé profily jako oporu, jelikož má 6mm bezpečnostní sklo, které je natolik pevné, že se obejde bez jakékoliv další opory. Mezi sprchovými dveřmi a pevným bočkem najdete jen průsvitné těsnění, díky kterému působí celý sprchový kout elegantně. Těsnění je magnetické a díky tomu už ani kapka vody nepadne mimo sprchový kout. Tento kout má nově uvedenou standardní výšku 2000 mm.

Kout se pyšní vysoce kvalitními ložiskovými pojezdy, které mají v horní části dvojitou rolnu (2 kolečka na pojezdu), což zajišťuje skvělou tuhost a hladký, plynulý pohyb dveří. Spodní pojezdy také umožňují odklápění dveří a jejich rychlou a jednoduchou údržbu. Čtvrtkruhový sprchový kout PXR2N_2000 jsme také vylepšili o víceúčelové madlo, které je vyrobené z leštěného hliníku v povrchové úpravě Brillant. Madlo slouží nejen k otevírání sprchových dveří, ale zároveň jej můžete využít jako praktický držák ručníků. Perfektně tak ladí k hliníkovým profilům sprchového koutu. Výplň bezpečnostních skel nabízíme v transparentním provedení.

Na tento sprchový kout vám dáme prodlouženou 5letou záruku.


Odklápění dveří pro snadnou údržbu

Spodní odklápěcí pojezdy pro snadnou údržbu Dveře lze odklopit velmi jednoduše. Jak můžete vidět na obrázku, na pojezdech se nachází stříbrná krytka s "čudlíkem". Čudlík ztlačíte směrem dolů a následně dveře už jen odklopíte od lišty. Je nutné oba dva čudlíky ztlačit najednou, abyste sklo mohli bez problému odklopit. Při odklopení spodní části dveře stále drží v horních pojezdech a tím ulehčují manipulaci a vy se tak nemusíte bát žádného nedopatření. Po vyčištění pojezdy jen nacvaknete zpět do lišty


Bezpečnostní skla s povrchovou úpravou

Sprchový kout PXR2N_2000 disponuje bezpečnostními skly o síle 6 mm, vyrobenými tzv. kalením (zahřátím a následně prudkým ochlazením), které vysoce zvyšuje jejich mechanickou a tepelnou odolnost i ohybovou pevnost. Výdrž skel byla testována silou 140 kg koncentrovanou do středu skla zavěšeného za hrany. Je velmi nepravděpodobné, že by tato situace běžně nastala, a proto je šance na rozbití skla minimální. Pokud přesto dojde k poškození skla, rozpadne se (obdobně jako u autoskel) na drobné úlomky bez ostrých hran, takže se nemusíte bát poranění.

Hydrofobní povrchová úprava RothETC zabraňujícím usazování nečistot

Všechna bezpečnostní skla jsou opatřena povrchovou úpravou RothETC. Jedná se o nejnovější nanotechnologii, která zabraňuje usazování nečistot, mastnot a vodního kamene. Díky této povrchové úpravě už nebudete trávit hodiny čištěním skla a můžete si místo toho udělat hezkou chvilku sami pro sebe.


Nabízíme mnohem víc!

Sprchová vanička není součástí sprchového koutu a proto, pokud nějakou chcete, si ji musíte doobjednat zvlášť. Vhodnými jsou nízké čtvrtkruhové vaničky ať už z akrylátu nebo z litého mramoru. Konečná volba je jen na vás. My doporučujeme FLAT ROUND.

Chcete-li, aby váš sprchový kout vypadal jako nový co nejdéle, doporučujeme ošetřovat ho čisticím přípravkem REFRESH CLEANER.

Technické parametry

Výška koutu (h) 2000 mm
Půdorys Čtvrtkruh
Materiál výplně Bezpečnostní sklo
Materiál profilu Hliník
Dveře Posuvné dvoudílné
Síla skla 6 mm
Povrchová úprava RothETC
Typ profilu Brillant

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové kouty, Čtvrtkruhové sprchové kouty, Sprchové kouty v šíři 90 - 99 cm
Hmotnost: 70 kg
Typ: Posuvné dvoukřídlé
? Šířka: 90 - 99 cm
? Výška: 200 - 209 cm
Provedení: S rámem
Sprchový kout včetně vaničky: Ne
Tvar: Čtvrtkruhové
Výplň: Sklo - Chinchilla
Barva profilu: Brilant
? Designová řada: PXR
Hmotnost: 70 kg
Umístění: Univerzální