Roth Project Line ALOHA FLAT 800 čtvercová sprchová vanička 80 x 80 cm 8000282 akrylátová

Kód: 130368
sleva4
Značka: Roth
4 373 Kč –15 %
Roth Project Line ALOHA FLAT 800 čtvercová sprchová vanička 80 x 80 cm 8000282 akrylátová
4 373 Kč –15 % 3 717 Kč 3 072 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Samonosmá čtvercová sprchová vanička ALOHA FLAT, je nyní v provedení FLAT, což znamená, že její výška je pouhých 6 cm. Hodí se ke každému čtvercovému sprchovému koutu a vaší koupelně zaručeně bude slušet.


Technické provedení

ALOHA FLAT vyniká svou kvalitou a snadnou instalací a navíc ani nezatíží váš rozpočet. Vanička je samonosná, takže ji můžete instalovat přimo na podlahu bez použití nožiček. Díky tomu je montáž jednodušší a rychlejší. Vzhledem ke své jedinečné výšce 6 cm je tato vanička nejnižší samonosnou vaničkou z naší nabídky!

Praktická montážní sada k vaničkámPomocí montážní sady k vaničkám můžete do zdi navrtat úchyty, na které se následně vanička posadí a tím se zamezí posunu vaničky od zdi. Občas se stává, že se při montáži těžších sprchových koutů vanička hne, a poté může do mezery mezi zdí a vaničkou zatékat, což by zajisté nebylo příjemné. A právě uchycením ke zdi se posunutí a následným nepříjemnostem zabrání.

Na vaničku ALOHA FLAT vám dáme standardní záruku 2 roky.


Snadná instalace sifonu

Koextrudovaná skořepina ve výšce 170 mm kombinuje kvalitu s nízkou cenou. Právě díky této nominální výšce vaničky ji snadno nainstalujete přímo na podlahu, aniž byste museli při napojování odpadů zasahovat do podlahy.

Vaničkový sifon - NEREZ MŘÍŽKA O 50/60Nezapomeňte na sifon! Sifon není součástí vaničky a musíte ho dokoupit zvlášť. K této vaničce kupte sifon o průměru 50/60 mm, jiný by nevyhovoval. Vhodný je např. Vaničkový sifon Roth - CHROM PLAST O 50/60 nebo Vaničkový sifon - NEREZ MŘÍŽKA O 50/60.
Technologie greensir pro větší odolnost

Co je GREENSIR? Jedná se o vnější laminaci provedenou speciálním zpevňovacím nástřikem, který je zdravotně nezávadný. Díky tomu má vanička velmi dlouhou životnost a hodně toho vydrží - například i čištění agresivnějšími přípravky.

A jak to vlastně funguje? Čtěte dál!

GREENSIR nosič sprchové vaničky - ilustrační fotoDno akrylátové vaničky se nejprve z vnější strany oblepí tvrzeným polystyrenem nebo dřevem, a následně se na oblepenou vaničku nástřikem nanese hmota GREENSIR. Ptáte se, z čeho se tato hmota skládá? Dalo by se říci, že GREENSIR je ekologická technologie, jelikož se vyrábí z různých odřezků a dalších složek. Čímž vlastně zpracováváme vzniklý odpad. Po nanesení se hmota nechá zaschnout a na spodu vaničky tak vzniká tvrdá zelená hmota, jež zajišťuje onu vysokou odolnost. Vyztužení pomocí GREENSIR umožňuje umístění vaničky bez nutnosti podezdění.


Doporučujeme

Sprchovou vaničku ALOHA FLAT můžete instalovat sami a nebo sina pomoc zavolat naše odborníky. Pokud se rozhodnete, že to zvládnete sami, nebylo by od věci objednat naši montážní sadu k vaničkám. Je skvělým pomocníkem pro šikovné kutily.

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Barva Bílá
Půdorys Čtverec
Průměr sifonu O60 mm
Výška vaničky 60 mm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čtvercové sprchové vaničky
Hmotnost: 15 kg
? Šířka: 80 - 89 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Tvar: Čtvercové
Hmotnost: 15 kg