Roth HAWAII 800 čtvrtkruhová sprchová vanička 80 x 80 x 15 cm 8000007 akrylátová

Kód: 130346
sleva4
Značka: Roth
4 373 Kč –15 %
Roth HAWAII 800 čtvrtkruhová sprchová vanička 80 x 80 x 15 cm 8000007 akrylátová
4 373 Kč –15 % 3 717 Kč 3 072 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

HAWAII - středně hluboká čtvrtkruhová sprchová vanička vyrobená z akrylátu si vás okamžitě získá. Nejen svou cenou, ale také perfektními užitnými vlastnostmi.


Technické provedení

Vanička je vyrobena z hladkého bílého akrylátu, na kterém neulpívá mastnosta a jiné nečistoty a díky tomu je údržba hračka. Povrch vaničky je na dotek příjemně teplý, takže když si na ni stoupnete, neumrznou vám nohy. Vanička je velmi stabilní, protože je vyztužena sklolaminátovou vrstvou, která zároveň dodává na odolnosti. Kombinace akrylátu a sklolaminátu ji tak činí téměř nezničitelnou.

POZOR! Dodávka vaničky nezahrnuje dodávku sifonu. Pokud máte o sifon zájem, musíte si ho objednat zvlášť. K této vaničce objednávejte sifon o průměru 50/60 mm. Zde jsou dva dobří kandidáti: Vaničkový sifon Roth - CHROM PLAST O 50/60 a Vaničkový sifon - NEREZ MŘÍŽKA O 50/60.

Na důkaz vysoké životnosti a odolnosti tét vaničky vám poskytneme neuvěřitelnou záruku 10 let.


Možností instalace je víc

U této sprchové vaničky máte možnost vybrat si rovnou ze 3 typů instalace:

přímo na podlahu
na hotový obklad pomocí speciálních nožiček
instalace podezděním

Nastavitelné nožičky k akrylátovým vaničkámPokud se rozhodnete pro montáž na hotový obklad pomocí speciálních nožiček, musíme vás upozornit, že nožičky nejsou součástí vaničky a musíte si je objednat vzlášť - v záložce Montážní příslušenství. Nožičky se prodávají po 5 kusech a jsou nastavitelné. Díky tomu dokážete eliminovat drobné nerovnosti na podlaze a vanička bude stát hezky v rovině.

Rozhodnete-li se pro instalaci podezděním, bylo by vhodné vaničku následně obložit a nebo k ní pořídit čelní panel. Záleží na vás, zda se rozhodnete pro lépe vypadající obložení nebo pro lehčí instalaci panelu. Panel objednáte na této stránce, stejně jako vaničku.


Sklolaminátová vrstva pro neopotřebený vzhled

Nožičky k akrylátové vaničce a sklolaminátová vrstvaSklolaminát je kompozitní, neboli vícesložkový, materiál. Tvoří ho skleněná vlákna (tkanina) a tvrzená uměla pryskyřice (polymer). Sklolaminát je znám pro svou pevnost, odolnost vůči chemikáliím a dobré hygienické vlastnosti. Příjemným bonusem je nízká hmotnost i cena tohoto materiálu. Nemusíte se tedy obávat, že by po roce používání vanička vypadala jako po 20 letech používání. Sklolaminátová vrstva zaručuje, že vanička nebude jevit známky opotřebení a i po letech bude perfektně držet svůj tvar.


Mohlo by vás zajímat

Sprchovou vaničku HAWAII můžete instalovat sami a nebo si na pomoc zavolat naše odborníky. Pokud se rozhodnete, že to zvládnete sami, nebylo by od věci objednat naši montážní sadu k vaničkám. Je skvělým pomocníkem pro šikovné kutily.

Máme tu také skvělého pomocníka na údržbu akrylátových povrchů. Je jím perfektní čisticí prostředek - ACRYLIC CLEANER.

Technické parametry

Barva Bílá
Rádius R550 mm
Způsob dodání S
Půdorys Čtvrtkruh
Materiál Akrylát
Průměr sifonu O50 mm
Výška vaničky 160 mm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sprchové vaničky
Hmotnost: 15 kg
? Šířka: 80 - 89 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Tvar: Čtvrtkruhové
Hmotnost: 15 kg