Roth FLAT KVADRO čtvercová sprchová vanička 90 x 90 x 5 cm 8000119 akrylátová bílá

Kód: 130329
sleva4
Značka: Roth
5 434 Kč –15 %
Roth FLAT KVADRO čtvercová sprchová vanička 90 x 90 x 5 cm 8000119 akrylátová bílá
5 434 Kč –15 % 4 618 Kč 3 817 Kč bez DPH
Externí sklad

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čtvercová akrylátová sprchová vanička FLAT KVADRO čtverec je oblíbená pro svou pevnost, odolnost a velmi snadnou údržbu. Tato vanička podtrhne krásu jakéhokoliv sprchového koutu, tudíž se nemusíte bát objednat ji k tomu vašemu.


Technické provedení

Vanička je vyrobena z bílého hladkého akrylátu, což značně usnadňuje údržbu. Povrch odolá většině chemikálií, a tak můžete bez obav používat běžné čisticí prostředky. Je vyztužena sklolaminátovou vrstvou, a tak i po letech perfektně drží svůj tvar a nejeví známky opotřebení. Díky nízké nástupní hraně (5 cm), se vanička hodí i do bezbarierových koupelen a ze sprchy dokážou pohodlně vylézt i osoby s pohybovým omezením.

Vaničkový sifon Roth - KOV LUX O 90POZOR! Součástí vaničky není sifon, a tudíž si ho musíte doobjednat. Objednávejte však pouze sifony o průměru 90 mm, jako jsou např. Vaničkový sifon Roth - KOV LUX O 90 nebo Vaničkový sifon Roth - snížený CHROM PLAST O 90.

Na důkaz vysoké životnosti a odolnosti tét vaničky vám poskytneme neuvěřitelnou záruku 10 let.

Možností instalace je víc

U této sprchové vaničky máte možnost vybrat si rovnou ze 3 typů instalace:

přímo na podlahu
na hotový obklad pomocí speciálních nožiček
instalace podezděním

Pokud se rozhodnete pro montáž na hotový obklad pomocí speciálních nožiček, musíme vás upozornit, že nožičky nejsou součástí vaničky a musíte si je objednat vzlášť -  v záložce Příslušenství.

Rozhodnete-li se pro instalaci podezděním, bylo by vhodné vaničku následně obložit a nebo k ní pořídit čelní panel. Záleží na vás, zda se rozhodnete pro lépe vypadající obložení nebo pro lehčí instalaci panelu. Panel objednáte v záložce Příslušenství.

Sklolaminátová vrstva pro neopotřebený vzhled

Nožičky k akrylátové vaničce a sklolaminátová vrstvaSklolaminát je kompozitní, neboli vícesložkový, materiál. Tvoří ho skleněná vlákna (tkanina) a tvrzená umělá pryskyřice (polymer). Sklolaminát je znám pro svou pevnost, odolnost vůči chemikáliím a dobré hygienické vlastnosti. Příjemným bonusem je nízká hmotnost i cena tohoto materiálu. Nemusíte se tedy obávat, že by po roce používání vanička vypadala jako po 20 letech používání. Sklolaminátová vrstva zaručuje, že vanička nebude jevit známky opotřebení a i po letech bude perfektně držet svůj tvar.

Technické parametry

Barva Bílá
Půdorys Čtverec
Materiál Akrylát
Průměr sifonu O90 mm
Výška vaničky 50 mm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čtvercové sprchové vaničky
Hmotnost: 15 kg
? Šířka: 90 - 99 cm
Barva: Bílá
Materiál: Akrylátové
Tvar: Čtvercové
Hmotnost: 15 kg