Santech IRIS 170 x 80 cm SAIRI170P vana s dvířky akrylátová pravá

Kód: 120194
sleva4
Značka: Santech
ZDARMAZDARMA 75 263 Kč –10 %
Santech IRIS 170 x 80 cm SAIRI170P vana s dvířky akrylátová pravá
75 263 Kč –10 % 67 714 Kč 55 962 Kč bez DPH
Do 5 týdnů
.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vana Iris kterou dodává firma Santech  je přednostně určena pro koupel osob starších a tělesně hendikepovaných, ale vanu s dvířky mohou využívat všichni členové rodiny. V kombinaci s vanovou zástěnou a variabilní zádovou oporou (plní i funkci sedátka), můžete vanu využít k relaxační koupeli nebo se můžete pohodlně osprchovat. Bezpečnostní skleněné dvířka se otvírají dovnitř vany. Obvodové profilované těsnění ze silikonové pryže zajišťuje dokonalou vodotěsnost mezi dvířkami a korpusem vany.


Informace k produktu:
Rozměr: 170 x 80 cm
Materiál: akrylát
Provedení: pravé
Barva: bílá
Dvířka: bezpečnostní skleněná (otevírají se dovnitř vany - šířka 60 cm, výška 45 cm)

Průměrná spotřeba vody: 190 l


Součástí vany je odtokový komplet, samonosný rám a zádová opěra.


Na vanu Iris 170 lze dokoupit krycí panel boční i čelní a masážní systém - na dotaz rádi naceníme.

Poznámka: pokud zvolíte variantu vany s čelním panelem, vždy musíte objednat i samonosný rám, který zvyšule stabilitu vany a zároveň slouží k přichycení akrylátového panelu.

V případě, že nechcete vanu usadit do samonosné konstrukce, využijte originální podpory k vanám Santech na nožičkách. Jsou nutné pro bezpečnou a správnou montáž akrylátové vany. Součástí podpor k vaně je sada úchytů pro přichycení vany ke zdi.

Proč si připlatit za skutečnou kvalitu při výběru vany? Santech pro výrobu klasické akrylátové vany používá vždy litou akrylátovou desku Altuglas o síle 4 mm. U jiných značek bývá deska o síle 3,2 mm nebo 2,5 mm nebo dokonce firmy nepracují ze 100% akrylátem. Vany jsou navíc odolné proti povrchovému poškrábání, odolávají běžným domácím chemikáliím, vyznačují se barevnou stálostí po celou dobu životnosti a při vážném poškození se dají dokonce opravit! Čtěte více zde.