Ravak Chrome CR 055.00 X070055 bidetová stojánková baterie s výpustí

Kód: 118584
sleva4
Značka: Ravak
4 090 Kč –14 % 3 477 Kč 2 874 Kč bez DPH
Do 1 týdne

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bidetová stojánková baterie Chrome od firmy Ravak s výpustí CR 055.00 Nekompromisní kvalita, čistý styl a designová harmonie se stejnojmenným konceptem. Minimalistické pojetí baterií i celého konceptu designer oživil oválnými tvary.

Informace k produktu:
typ: stojánková
ovládání: páková
provedení: chrom
kartuš (průměr, materiál): 35 mm, keramická
připojovací hadičky: flexibilní 400 mm, průměr G3/8
výpusť: s táhlem a odtokovou soupravou


Pro ucelené řešení a designový soulad koupelny doporučujeme baterie Chrome kombinovat s ostatními výrobky konceptu Chrome a dalším příslušenstvím RAVAK - rádi naceníme na dotaz. 


Záruka 5 let. Kartuše je testována na minimální životnost 30 let.


Ravak Chrome CR 055.00 X070055 bidetová stojánková baterie s výpustí

Kvalita a moderní design od Ravak

Robert
Ravak Chrome kolekci jsem si vybral komplet. Líbí se mi, že Ravak spolupracuje s designery a navrhnou Vám celou kolekci Chrome od nábytku, vany, sprchového koutu, doplňků. Nábytek Chrome v barvě cappuccino a umyvadlová skříňka působí velmi elegantně a kvalitně, jako ostatně vše od Ravak.
Ravak Chrome CR 055.00 X070055 bidetová stojánková baterie s výpustí

Na jeden nákup kolekce Chrom

Radim
Mám rád design, ale chození po prodejnách celé měsíce, to není nic pro mě. Věděl jsem přesně co chci, a co taky ne. Hledal jsem kvalitu, která bude k sobě ladit. Taky nic studeného. Nejen bílou, i dřevo. Celá kolekce Chrome od Ravak je dokonalá. Objednal jsem vanu, umyvadlo se skříňkou i vysoké skříňky v kombinaci bílá/cappuccino, sprchový kout a koupelnové doplňky. Na e-shopu Koupelny-bernold.cz to bylo na jeden nákup. Raději jsem šel na kolo než dlouze nakupovat. Víc si odpočinete a výsledek v koupelně je stejný.