Novaservis Nobless Edge 36001,0 umyvadlová baterie stojánková

Kód: 108434
Záruka plus sleva4
Značka: Novaservis
ZDARMAZDARMA 2 349 Kč –15 %
Novaservis Nobless Edge 36001,0 umyvadlová baterie stojánková
2 349 Kč –15 % 1 996 Kč 1 650 Kč bez DPH
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kvalitní a odolná keramická kartuše 35 mm s prodlouženou zárukou 5 let. Prvotřídní chromové provedení. Umyvadlová baterie s 5/4“ uzávěrem výpusti. Součástí baterie jsou přívodní hadičky. Nadčasový design v kombinaci s prémiovou kvalitou. Ostré hrany série EDGE dotvoří moderní vzhled interiéru. Servis až k vám domů.

Chystáte si pořídit kvalitnější baterii? Baterie Nobless Tina, jak už vychází z jejího názvu, nabízí noblesní design, kvalitní kartuš a záruku na 5 let. Pořiďte si moderní a kvalitní baterii, která odpovídá koupelnovému trendu 21. století: Novaservis Nobless Tina 38503.0 umyvadlová baterie stojánková vysoká.


Je zde také možnost podomítkové baterie: Novaservis Ferro Algeo Square 82200,0 umyvadlová podomítková baterie. 

Řešením je také termostatická baterie, která představuje finanční úsporu - šetří teplou vodu - a zabraňuje opaření, což ocení především starší senioři a rodiny s dětmi: Novaservis Aquamat 2601,0 Umyvadlová baterie stojánková termostatická.  

Slaďte si baterie v celém bydlení. Renovujete koupelnu, nepřehlédněte ani nabídku sprchového programu. Dotvořte koupelnové aranžmá s koupelnovými kolekcemi nábytku a doplňky. Nezapomeňte také na sifony.

Zajímavou nabídku skříněk s umyvadlem najdete zde.

Novaservis Nobless Edge 36001,0 umyvadlová baterie stojánková

Nobles Edge  v ostrých hranách

Klára
Novaservis Nobles Edge má nádherný design postavený na ostrých hranách. Do mého interiéru, kde se tento prvek opakuje, perfektně sedne. Jsem ráda, že se mi podařilo najít českou baterii, která mě oslovuje nejen svým designem. Novaservis je známá kvalitními bateriemi s prodlouženou zárukou až na 5 let. Nobles Edge jsem si koupila do celého bytu včetně kuchyně. Kuchyň mám laděnou do jemných dřevěných tónů dubu. Vybrala jsem k tomu pískový odstín granitové baterie a zjistila jsem, že má Novaservis perfektně sladěné odstíny granitu dřezu i baterie. Tak jsem si koupila od Novaservis obojí.
Novaservis Nobless Edge 36001,0 umyvadlová baterie stojánková

Sladěné odstíny  granitové baterie a dřezu

Michal a Simona
Do celého domu jsme si koupili kolekci baterií od Novaservis Nobles Edge. Jsou navržené v ostrých křivkách, což působí moderně. Máme k tomu sladěné i svítidla koupelny a potisk obkladů. Nobles Edge má prodlouženou záruku na 5 let, navíc Novaservis je česká firma, už to je záruka kvality. Do kuchyně jsme dali černý granit na baterii i dřez, Novaservis je vyrábí z jednoho materiálu, takže je to na odstín sladěné.